• 04-03-2016
  • 5088
  • 0
1525 Yardım İstiyor!

Honda Jazz Hangi Marka LPG?

  • Bursa
  • 2006 Honda Jazz 1.4cvt

Sa hocam,

2006 Honda Jazz otomatik aracım için tüp taktırmaya karar verdim. Aracım için hangi marka ve hangi model lpg markası önerirsiniz ve bi sorum daha olacak özel serviste takılan lpg sistemi ile honda serviste takılan lpg sisteminin arasında ki sürüş ve verim açısından ileride ne gibi fark oluşabilir. Honda servisi mi yoksa özel servis mi tavsiye edersiniz teşekkürler ...

Uzman Görüşü

Aleyküm selam 1525,

Aracınız için BRC iyi bir seçim olur. Bu demek değildir ki diğer sistemler olmaz. Honda'ya ne takarsan tak sorun çıkarmaz. BRC fiyat, performans, servis ağı bakımından aracınızın yaşı ve modeli de göz önüne alınarak ideal bir seçimdir.

Özel servis mi, Honda servisi mi sorusundan ziyade işinin ehli usta olması gerekmektedir. Montaj işi tecrübe, zeka, yetenek, motor bilgisi, teknik bilgi, sorumluluk duygusu gibi marifetler gerektirir. Bunların hepsi kimde varsa ona gitmelisin. Firmanın güvenilir ve yaptığı işin arkasında duruyor olması da önemlidir. Parayı alana kadar müşterisine gülen, bir sorun çıktığında somurtan işletmelerden uzak durman da fayda var. Öyle büyük yetkili servisler var ki montaj sonrası bir sorun çıktığında muhattap olacak yetkili birini bulamıyorsun. Hem paranla rezil oluyor, hem de aracın zarar görüyor. Bu yüzden mümkünse aracınızı tavsiye ve referans üzerine montaja götürün.

Yorum Yap

Üye olmadan yorum yapabilir, bu konu hakkındaki düşüncelerinizi bizlerle paylaşabilirsiniz.

Yazılan yorumlar hiçbir şekilde ototasarruf.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.