• 30-04-2017
  • 6067
  • 1
NZM Yardım İstiyor!

C180 1.8 CGI 2011 İçin LPG Önerisi

  • Antalya
  • 2011 Mercedes C180 1.8 CGI

Yeni aldığım aracımın yakıtı şehir içinde 13 litreleri gördüğü için LPG'yi iyiden iyiye düşünmeye başladım. Ama sadece Prins bu araca özel kit yaptığını fakat 10.000 TL'yi bulduğunu öğrendim. Özetle sorum şu daha ucuz bir kit olabilir mi ve bu motor da LPG ile sorun yaşarmıyım? (4-5 yıl kullanmayı düşünüyorum) Teşekkürler.

Uzman Görüşü

Merhaba,

Mercedes'in Direkt Enjeksiyon teknolojisi olan CGI motorlara LPG montaj uygulaması yapılabilmektedir. Bütçenize göre direkt enjeksiyon ya da sıvı sistem kit taktırabilirsiniz. Bu konuda Prins aracınız için en ideal seçenektir. Alternatif olarak 4500 TL'ye takılan Aldesa ve Vikars'ın CGI motorlar için yeni ürettiği sistemini düşünebilirsiniz. Aşağıda Vikars'ın tanıtım yazısını paylaşıyorum.

"🎁Mercedes-Benz sahiplerine müjde ⭐️ 😍CGI motorlu araçlara özel ViKARS CGI - Piezo Crystal LPG Kiti sizlerle! 🎉 🎊 Dünyada ilk defa Türkiye'de 🇹🇷 ViKARS farkıyla yakıt masrafından ⛽️%45 ve üzeri tasarrufla, üstelik performans kaybı yaşamaksızın! 🏎 Tüm sorularınız için: @vikarslpg Instagram ve /vikarsofficial facebook hesabından veya info@vikars.com.tr 'den mail yoluyla bize ulaşabilirsiniz. 💎"

 

1 Yorum

Avatar
Caner
01-07-2022 | Trabzon

1.8 cgi Mercedes C180 amg aracıma prins vd3 taktırdım (20bin liraya) motor arıza lambası yanıyor, çekiş düşüyor, 140-150 de araba titriyor. Kesinlikle tavsiye etmiyorum çok sorun yaşadık söktürdük araba kendine geldi.

Yorum Yap

Üye olmadan yorum yapabilir, bu konu hakkındaki düşüncelerinizi bizlerle paylaşabilirsiniz.

Yazılan yorumlar hiçbir şekilde ototasarruf.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.