• 23-10-2015
  • 2496
  • 0
Yiğit Yardım İstiyor!

Toyota Avensis LPG Önerisi

  • Kırıkkale
  • 2004 Toyota Avensis 1.6 Comfort

Merhabalar, belirttiğiniz siteye üye oldum fakat konunuza yorum yapamadım biraz karışıktı beceremedim.

Sorum şu; 2004 Toyota Avensis 1.6 Comfort aracıma lpg taktırmayı düşünüyorum. Atiker 800 tl gibi bir fiyat verirken gönlüm Lovato'dan yana fakat 1850 ve 1500 lük fiyatlar veriyor. Aradaki fark maalesef çok ve Atiker kullanan tanıdıklarda pek tavsiye etmiyor. Tekleme, benzine geçme, gösterge arızası cok sık yaşanıyormuş. Siz ne önerirsiniz?

Uzman Görüşü

Merhaba Yiğit Bey,

Öncelikle şunu belirtmek isterim 25.000 km. 4 cyl. Alman marka aracımda Atiker'i test etmiş biri olarak söylediğiniz sorunlardan hiçbirini yaşamadım. Sadece gaz kesici arızalandığı için benzine geçişlerde titreme yaşadım. 35 TL işçilikle birlikte parça değişimini yaptırdıktan sonra sorunum düzeldi.

Sanırım Atiker'i peşin ve eski versiyon kit olarak o fiyata anlaştınız. Lovato'dan ise taksitli fiyat aldınız. Sistemi taksitle aldığınız zaman şu andaki bütçeniz etkilenmiyor aslında. Sistem elde ettiği tasarruf ile kendi kendisini amorti ediyor. Atiker ile Lovato arasındaki fiyat farkını 6 ay daha benzinli araca biniyormuş gibi düşünebilirsiniz.

 

Yorum Yap

Üye olmadan yorum yapabilir, bu konu hakkındaki düşüncelerinizi bizlerle paylaşabilirsiniz.

Yazılan yorumlar hiçbir şekilde ototasarruf.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.