• 28-03-2016
  • 3057
  • 0
Mümin Yardım İstiyor!

Stefanelli LPG Parça

  • Manisa
  • 1999 Hyundai Accent

Merhaba, Stefanelli sıralı sistem regülatör yerine başka marka regülatör uyarmı uyarsa marka ismi birde Stefanelli regülatör fiyatı ve enjektör fiyatı hakkında bilgi verirseniz memnun olurum.

Uzman Görüşü

Sayın Mümin Bey,

ototasarruf.com'un parça satışı ya da bir firma ile bağlantısı bulunmamaktadır. Oto tasarruf sistemleri hakkında tanıtım yapan, yenilikleri, haberleri ve ürünleri anlatan, bilgimiz doğrultusunda insanımıza yardımcı olmaya çalışan bilgi ve haber platformudur.

Stefanelli ile ilgili yedek parça taleplerinizi 0542 457 81 04 numaralı telefondan Kardelen Oto LPG ile görüşebilirsiniz.

Her zaman sistemin kendi orijinal parçasını kullanmanız tavsiyemizdir. Ancak bazı ithal markaların distribütör sorunları nedeni ile yedek parça desteği kesildiğinden tüketiciler mağdur duruma düşmektedir. Dolayısı ile elindeki sisteme uygun parça arayışına girmektedirler. Stefanelli regülatör bulamadığınız taktirde Atiker, AKL veya Landirenzo marka regülatör ile işinizi görebilirsiniz.

Yorum Yap

Üye olmadan yorum yapabilir, bu konu hakkındaki düşüncelerinizi bizlerle paylaşabilirsiniz.

Yazılan yorumlar hiçbir şekilde ototasarruf.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.