• 01-12-2015
  • 2644
  • 0
Ahmet Yardım İstiyor!

LPG'de Regülatör ve Enjeksiyon Önemi

  • Ankara
  • 2003 Toyota Corolla Terra A/T

Ben aracıma LPG taktıracağım. BRC tavsiye eden çok oldu. Firmayı aradım, daha uygun bir ürünlerinin olduğunu ancak bu ürünün enjektör ve regülatörünün kendi üretimleri olmadığını söylediler. Bu parçalar aracın verimini nasıl etkiler. Motora bir zararı olur mu? Araca 5 yıl binmeyi planlıyorum. Teşekkürler.

Uzman Görüşü

Sayın Ahmet bey,

BRC, ülkemizde yaygın servis ağı olan, ürün kalitesi ve müşterisine verdiği değer bakımından en çok tercih edilen markalardan biridir. Ürünleri sorunsuz olduğu gibi herhangi bir arıza durumunda Türkiye'nin neresinde olursanız olun garanti kapsamında müdahale ettirebilme şansınız vardır. Bu bakımdan bizde müşterilerimize sıklıkla BRC tavsiye etmekteyiz.

Sizin taktırmayı düşündüğünüz ürünün markası nedir? BRC'nin tüm ürünleri orjinaldir ve daha ucuz olan alternatif enjektör ve regülatörleri olduğunu hiç duymadım.

Eğer adı-sanı bilinmeyen, biraz ondan, biraz bundan toplama bir kit montajı yaptıracaksanız hiç yanaşmamanızı öneririm. Aracın çalışmasında ve veriminde sıkıntı yaşamasanız bile ileride servis ve garanti konusunda muhatap bulamayabilirsiniz. Aynı hataya düşen birçok araç sahibi, daha önce taktırdıkları X marka kitin yedek parça tedariğini ve bakımını yaptıramamaktadır.

Önemli olan kitin tüm parçaları ile kombine uyumlu çalışması. Bu sayede tasarruf ve performans en yüksek seviyede olur. Kaldı ki aracınız LPG'ye tamamen uyumlu ve iyi bir işçilikle takılacak tüm sistemlerde sorunsuzca çalışır. Bilinmeyen toplama bir marka ile macera aramak yerine fiyat bakımından ekonomik olan Atiker, AKL, Wentgas, vb. servis ağı yaygın, garantili sistemlerden birini tercih edebilirsiniz.

Yorum Yap

Üye olmadan yorum yapabilir, bu konu hakkındaki düşüncelerinizi bizlerle paylaşabilirsiniz.

Yazılan yorumlar hiçbir şekilde ototasarruf.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.