• 01-01-2016
  • 8514
  • 4
Bekir Yardım İstiyor!

Honda Civic LPG Uyumu

  • Ankara
  • 2012 Honda Civic

Merhabalar,

2012 model Honda Civic arabama LPG taktırmak istiyorum. Araştırma yaptım fakat her usta en iyi markanın kendi markası olduğunu söylüyor. Başta BRC düşünüyordum fakat BRC'nin Honda ile olan anlaşmasını yenilemediğini duydum. BRC galiba Turkiye'de bir firma ile anlaşma yapmış ve artık Türkiye'de üretiliyormuş. Onun için tavsiye etmeyenler de var. Ankara'da bir usta ve marka konusunda yardımcı olabilirsiniz sevinirim.

Uzman Görüşü

Sayın Bekir bey,

Honda ile BRC'nin anlaşması 2010 yılından beri vardır. Belki önceleri yetkili servislerle aralarında sözleşme dahilinde yapılan bir uygulamadır. Fakat Honda Türkiye ile BRC'nin anlaşması ve garantiyi bozmadan sıfır araçlara LPG dönüşümü yapması yeni bir haberdir. Konu ile ilgili detayları 2A Mühendislik web sitesinden ve yetkili bayilerden öğrenebilirsiniz.

Her ustanın kendi markasını övmesi gayet doğal, övmeyeceği markanın bayiliğini yapması olağan dışıdır. Honda marka araçlar LPG'ye en uyumlu ve sorun çıkarmayan araçlardır. Hangi markayı taktırırsanız taktırın uyum sağlar. Ustalarda takacağı marka ne olursa olsun sorun yaşamayıp, memnun kalacağınızı bildiği için elindeki markayı size sunuyordur.

BRC'nin Türkiye'de üretildiği haberi uydurmadır. Kit kutusu ile birlikte orijinal olarak İtalya Cherasco'da ki fabrikasında üretilir ve müşterinin gözü önünde açılarak montaj yapılır. Kaldı ki aynı kalitede, aynı malzeme ve teknoloji kullanılarak ülkemizde üretilmesinde de bir sakınca yoktur. Belki duyduğunuz konu karaborsada satılan ve montajı yapılan, 2A'nın dışında farklı yollarla ülkemize getirilip satılan kitlerle ilgilidir.

BRC'yi aracınıza güvenle taktırabilirsiniz. Ankara'da 0544 378 59 61 numaralı telefondan Erdeniz Otogaz Deniz usta ile görüşerek sistemle ilgili detaylı bilgi alabilirsiniz. Şu anda uygulanan montaj fiyatları 1900 TL'dir.

4 Yorum

Avatar
Kamuran Müjde
03-06-2019 | Van

2015 Honda aracıma tüp taktırmak istiyorum. BRC ile PRINS arasında kararsız kaldım. Bu konuda tavsiyeleriniz nelerdir. Van da gönül rahatlığı ile tüp taktırabileceğim bir yer var mı?

Avatar
Erbil
10-02-2017 | İstanbul

Lpg den gelen ses sorunu çözüldü.

Avatar
Oto Tasarruf
07-02-2016 | Ankara

Sayın Kemal Bey, kalite, performans ve yaygın servis ağını dikkate alarak aracınıza BRC taktırabilirsiniz.

Avatar
Kemal
07-02-2016 | İstanbul

Bende de 2008 honda Civic var istanbul avrupa yakasında tavsiye edeceğiniz marka veya yer var mı acaba teşekkürler

Yorum Yap

Üye olmadan yorum yapabilir, bu konu hakkındaki düşüncelerinizi bizlerle paylaşabilirsiniz.

Yazılan yorumlar hiçbir şekilde ototasarruf.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.