• 02-05-2016
  • 6941
  • 0
Ferhat Genç Yardım İstiyor!

LPG Motor Arıza Lambası Yakma Sorunu

  • Tokat Merkez
  • 2012 Opel Astra J

Lovato LPG taktırdım. Arıza lambası 10 kereden fazla yandı taktırdıktan sonra 1 ay içerisinde ustanın yanına gitmekten artık ben utandım. Taktıralı birbuçuk ay oldu. Neymiş turbo varmışta arabada ondan yakıyormuş lambayı... Ya usta benim arabamda arıza lambası yakarsa takma dedim. Yanmaz dedi işte sonucu. En son şimdi tamire bıraktım. Bir daha yanarsa abi sök tüp de senin olsun parası da senin olsun dicem. 1800 tl para verdim vermez olaydım psikolojim bozuldu.

Uzman Görüşü

Sayın Ferhat Genç,

Öncelikle geçmiş olsun. Genelde LPG montajı sonrası kronik sorunları olan, LPG uygulaması önermediğimiz bir araca sahipsiniz. Euro V bir motora sahip olması subap erimesi, turbo motor olması bu süreci hızlandırması, yetersiz besleme, yüksek devirlerde benzine atma, arıza lambası yakma gibi sorunlar teşkil etmektedir. Durumu montaj servisi ile görüşerek sistemi söktürmeniz ve para iade talebinde bulunmanız, gerekirse konuyu distribütör firmaya taşımanız ve sorununuza çözüm istemeniz en doğru olanıdır.

Yorum Yap

Üye olmadan yorum yapabilir, bu konu hakkındaki düşüncelerinizi bizlerle paylaşabilirsiniz.

Yazılan yorumlar hiçbir şekilde ototasarruf.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.