• 02-03-2017
  • 10316
  • 9
Salih Koçaş Yardım İstiyor!

Renault Megane Joy Uygun LPG Kiti Hangisi?

  • Kocaeli
  • 2017 Renault Megane Joy

Sayın yetkili iyi günler dilerim. 2017 model Megane Joy 1,6 16 valf 115 bg euro 6 motora sahip araç satın aldım. Bu araca lpg kiti olarak hangi marka önerirsiniz. Ayrıca markalara göre sarfiyat farklılığı var mıdır? Servis bana lorenzo marka önerdi ama ben kararsız kaldım bu markanın da bir sürü çeşitleri var bu araça hangisi en uygun olur. Teşekkürler.

Uzman Görüşü

Merhaba,

Aracınız hayırlı olsun. Bu konuya daha önce cevap vermiştik yine de kısa bir açıklama yapalım. Aracınız LPG'ye uyumludur. Hangi markayı taktırırsanız taktırın LPG tüketimi aynı oranda olacağından tasarruf oranınız değişmeyecektir. Landirenzo Omegas Plus kitler Renault marka araçlara fabrikasyon montaj yapılmaktadır. İşi bilen bir ustaya montaj yaptırdığınızda sorunsuzca kullanabilirsiniz.

9 Yorum

Avatar
Mehmet İzci
12-08-2018 | Nevşehir

Kayseri gülparmı atiker takacak olan servis... Birde ne kadar fiyat söyledi yardımcı olabilirmisiniz.. Şimdiden teşekkür ederim.

Avatar
Levent Türk
19-05-2018 | Adana

2011 megane stw aldım 1 ay oldu ama Landirenzo tüp takılı belirli mesafeden sonra motor arıza ışığı yanıyor ve egzoz emisyonu kontrol ettir uyarı ışığı yanıyor acaba Landirenzo tüp uyumlu değilmi değilse hangi marka önerirsiniz her marka lpg kitinde bu sorun yaşanır mı?

Avatar
Oto Tasarruf
07-12-2017 | Ankara

Sinan Kaya, LPG yüksek ısıdan dolayı zamanla subaplara zarar vermektedir. Yağlama sistemi, belirli aralıklarla subapları yağlar ve soğumasını sağlar. Manuel ve elektronik yağlama sistemleri vardır. Elektronik sistemler çok pahalı olduğundan en azından 100-150 TL'ye takılan manuel sistemlerden birini taktırmanızda fayda var.

Avatar
Sinan Kaya
07-12-2017 | Ankara

Hocam ben 1200 km deki Megane Joy'a atiker grand lpg kit taktırdım. Bazıları yağlı taktırıyorlarmış benimki normal su ile soğutuyor. Yağlama cidden subap soğutuyor mu işe yarar mı?

Avatar
Reko
03-10-2017 | İstanbul

Mehmet bey cok değişik bir konuya deyindiniz ben bir cok satici ile görüştüm hepsi motor garanti dışı kalacagindan bahis ediyorlar ve kendileri de kesinlikle takmadiklarini söylüyorlar

Avatar
Oto Tasarruf
05-08-2017 | Ankara

Kadir Bey, Soru ve cevap aynı anda onaylanırsa arada 8 saniye fark olması anormal bir durum değildir. Mesajın yazıldığı tarih ve saat değil, onaylandığı tarih ve saat geçerlidir. Ayrıca ziyaretçilerin yazdığı mesajlar genellikle yazım hataları içermektedir. Mesaj düzenlendiği taktirde tarih ve saat otomatik olarak düzeltilir.

Avatar
Kadir
05-08-2017 | İzmir

Mehmet, 20:20:24 de sormuş, Oto Tasarruf 8 saniye içinde 20:20:32 okumuş ve yazmış... Çok inandırıcı :))

Avatar
Oto Tasarruf
25-03-2017 | Ankara

@Mehmet, Atiker bir dünya markasıdır. Beş kıtadaki kırkı aşkın ülkeye ihraç edilmektedir. Uluslararası kalite standartlarında üretim yapan dünyanın en büyük LPG üretim merkezidir. Türkiye'nin her yerinde yaygın bayi ağı olmakla beraber ekonomik yedek parça imkanına sahiptir. Atiker Gold OBDII sistemini hiç tereddüt etmeden taktırabilirsiniz. Yeter ki takan usta işinin ehli olsun.

Avatar
Mehmet
25-03-2017 | Kayseri

Hocam merhabalar Kayseri Renault servisinde Atiker lpg sistemini takabileceklerini ve aracın garanti dışı kalmayacağını söylediler. Sistemin Atiker olması beni biraz şüpheye düşürdü sizin tercihiniz ne olurdu?

Yorum Yap

Üye olmadan yorum yapabilir, bu konu hakkındaki düşüncelerinizi bizlerle paylaşabilirsiniz.

Yazılan yorumlar hiçbir şekilde ototasarruf.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.