• 16-01-2016
  • 4497
  • 1
Harun38 Yardım İstiyor!

Technomax, Lovato, Atiker Hangisini Tercih Etmeliyim?

  • Kayseri
  • 2014 Ford Fiesta 1.4 96 Ps

Merhaba,

Araca tüp taktırmak istiyorum ama seçenekler arasında kafam karıştı. Prins Technomax diye bir firmayı bünyesine alıp Prins adı altında uygun fiyatlı satıyor ama ne kadar güvenilir bilemedim. Ayrıca bu ürün obd li değil galiba.

Bunun dışında Lovato obd 2 ürünü var seçenekler arasında. Atiker'in de benzer sistemde uygun fiyatlı ürünü var. Hangisini taktırsam daha uygun olur?

Uzman Görüşü

Sayın Harun bey,

Sizinde belirttiğiniz gibi "Technomax" Prins Türkiye distribütörü İpragaz güvencesi altında satılan alternatif bir üründür. Ancak Prins'ın ürettiği ya da dışarıdan tedarik ederek satışa sunduğu bir ürün değildir. Prins'ın resmi sitesinde "Technomax" ile ilgili herhangi bir tanıtım veya açıklama bulunmamaktadır.

Prins Türkiye sitesinden ekipmanları karşılaştırdığımızda enjektör, anahtar ve regülatörün OMVL marka olduğu, kompakt tasarımlı ECU'nun ise emin olmamakla birlikte Gasitaly F5 ECU ile aynı olduğu görünmektedir. Yani Prins markası altında değil, İpragaz'ın kendi topladığı ve satışa sunduğu yeni bir markadır. OMVL kaliteli ve kendini ispat etmiş bir markadır. Sistem gayet kaliteli ve sorun çıkarmayacak yapıda olup, fiyat olarak cazip, Prins ve OMVL bayilerinden faydalanabilmek gibi avantajlara sahiptir.

Alternatifleriniz arasında bulunan Atiker ve Lovato markaları da aracınız için uygundur. Bu sistemlerin hiçbirisinde sorun yaşamazsınız. Bizim önerimiz OBD özelliğine sahip bir kit taktırmanız yönündedir.

1 Yorum

Avatar
Baykut32
28-12-2017 | Muğla

Merhaba 2016 Astra 1.6 115 HP aracıma Prins Technomax obd yada Atiker Grand arasında kaldım fiyat olarak 400 lira oynuyor. Ben Prins'te karar kıldım ama siz ne dersiniz fark var mı aralarında?

Yorum Yap

Üye olmadan yorum yapabilir, bu konu hakkındaki düşüncelerinizi bizlerle paylaşabilirsiniz.

Yazılan yorumlar hiçbir şekilde ototasarruf.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.